Hyppää pääsisältöön

Vanhan Varkauden Taiteiden Yö

Jo perinteeksi muodostunut Vanhan Varkauden Taiteiden Yö on ilahduttanut kulttuurin ja taiteen ystäviä jo useana vuonna. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään perjantaina 11.8.2023 klo 16.00-22.00 ympäri Varkautta, sillä Vanha Varkaus ei ole vain tila tai paikka, se on myös tunne ja kokemus!

Ohjelma 11.8.2023

Ohjelma 11.8.2023

Tapahtumaa toteuttamassa

Tapahtumaa toteuttamassa

Vanha Varkaus

Vanha Varkaus

Taiteiden Taikaa Vanhassa Varkaudessa!

Kaikille avoin tapahtuma kokoaa yhteen Varkauden kulttuuritarjonnan ja tarjoilee sen värikkäästi ja iloisesti historiallisesti rikkaassa ympäristössä. Tapahtuma sopii erityisen hyvin myös lapsiperheille.

Vanhan Varkauden Taiteiden Yön yhteisöllinen ja monipuolinen ohjelma rakentuu varkautelaisten kulttuuritoimijoiden yhteistyön tuloksena. Tuleva ohjelma tullaan julkaisemaan tällä sivustolla toukokuun aikana. Tapahtumaa pääsee seuraamaan myös Facebookissa osoitteessa: facebook.com/varkaustaiteidenyo

Taiteiden Yö herättää eloon Vanhan Varkauden omaleimaisen hengen ja lisää tämän historiallisesti rikkaan kaupunginosan elinvoimaisuutta ja näkyvyyttä kulttuurillaan ja elämyksillään. Tapahtuma-alue sijaitsee aivan Valtatie 23 kupeessa, joten ohikulkevien matkailijoiden on myös helppo poiketa tutustumaan paikalliseen kulttuuriin.

Tervetuloa kokemaan taiteiden taikaa Vanhaan Varkauteen!

Sivun alkuun